2013. június 9., vasárnap

The Originals




Mikaelsonék kinőtték a Vámpírnaplókat!

Igen, a kissé összetett család most lehetőséget kap, hogy leváljon a Vámpírnaplókról. Önálló sorozattá válik. A pilot már lement Amerikában és meglehetősen jó visszhangot mutatott.

Nyilatkozatok:

Joseph Morgan:
"Nagyon izgatott vagyok az új sorozat miatt. Kezdődött ez azzal, hogy elolvastam a forgatókönyvet, majd folytatódott a szerződésem aláírásával, a New Orleans-i utazással és a forgatással. Szóval nem is kérdéses, várom, mi következeik. Emlékszem, amikor még csak ötlet szintjén létezett a The Originals, már akkor felkerültek különböző trailerek, amiket a rajongók készítettek. Ezáltal van rajtunk némi teher. De mindannyian bízunk benne, hogy nem okozunk csalódást a fanok elvárásainak."


"Azt gondolom, hogy a Vámpírnaplókban Mikaelsonék története mindig a családról szól. Szörnyű dolgokat követtünk el egymás ellen, ám ha valaki más, kívülről jövő alak próbál egyikünknek keresztbe tenni, akkor összefogunk és kegyetlen bosszút állunk. Velünk nem szabad újat húzni!"


"New Orleans-szal kapcsolatban: "Ez fontos hely a Mikaelson család számára, tulajdonképpen a századfordulón ők hozták létre a várost. Elsősorban Klaus, és pártfogoltja, Marcel. Aztán egy napon Mikaelsonék váratlanul elhagyják a várost. Mystic Fallsban Klaus arról kap hírt, hogy néhány boszorkány valamit tervez ellene, ezért útra kel, mert ki akarja deríteni, milyen rejtélyes összeesküvés van készülőben.
Klaus egóját, hiúságát sérti, hogy valakinek van bátorsága az életére törni. New Orleansban alaposan megváltoztak a dolgok. Marcel uralkodik, tehát annak a vámpírnak a kezében van a hatalom, akit ő tett naggyá és a saját képére formált. Ez nem tetszik neki. Marcel rettegésben tartja a boszorkányokat, a vérfarkasokat pedig elüldözte a városból. Klausban nosztalgikus érzelmek ébrednek, és vissza akarja kapni New Orleanst, mert úgy gondolja, hogy az jogosan őt illeti meg."

Az új sorozat a kicsit nagyobbakat célozza meg. Inkább a húszas-harmincas korosztálynak szól.

Szereplők:

Klaus: Joseph Morgan
Rebekah: Claire Holt
Elijah: Daniel Gillies
Hayley: Phoebe Tonkin
Sophie Deveraux: Daniella Pineda
Marcel: Charles M. Davis
Davina: Danielle Campbell
Camille: Leah Pipes
Thierry: Callard Harris
Diego: Eka Darville

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...