2013. június 1., szombat

Trónok harca 4. évad: hírek

Már keresik a szereplőket a 4. évadhoz, mivel a forgatást már a nyár közepére tervezik. A stáb jelenleg az új szereplőket válogatja. 
A napokban lezajlott kansasi science-fiction találkozón, a ConQuesT-en George R. R. Martin, a Trónok harca-regények írója is tiszteletét tette, és ő maga árulta el a kíváncsiskodóknak, hogy éppen Styrnek, a Thennek Magnarjának, Mace Tyrellnek és Oberyn Martellnek a castingja folyik. Sőt, meg nem erősített hírek szerint Homok Ellaria figurájára is zajlik a szereplőválogatás.

Mind a négy karakter jelentős szerepet játszik a történet alakulásában:
 - Styr, a messzi északon élő elszigetelt nép, a thennek már-már istenként tisztelt vezetője, aki csatlakozik majd Mance Rayder vadakból álló seregéhez. 
 - Mace Tyrell a Tyrell-ház feje és a Síkvidék ura Királyvárban bukkan majd fel.
 - Az olvasók által legkedveltebb Oberyn Martell (más néven a Vörös Vipera) pedig a délen élő dorne-iakat képviseli majd. Homok Ellaria a sztori szerint Oberyn szeretője és négy lányának anyja.
Konkrét jelöltekről és nevekről egyelőre nem esett szó, de a rajongói oldalakon már vég nélküli találgatások zajlanak arról, ki fogja játszani a Vörös Viperát.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...