2012. december 15., szombat

Kerstin Gier: Rubinvörös: a film

Újabb könyvet filmesítettek meg, amit a Könyvmolyképző kiadásában olvashattok. Szerintem tudnak valamit. Mármint, ha megnézzük, elég sok könyvüket filmesítik meg mostanában.
A magam részéről még nem olvastam ezt a könyvet, de szerepel a Jézuskának írott levelemben, úgyhogy lehet, hogy karácsony után el is fogom olvasni :)
Minden esetre a filmmel kapcsolatos hírek a következők:A német Bravo újság kizárólagos jogokat szerzett a Rubinvörös című film néhány jelenetének közzétételére. (A film Kertin Gier azonos című regénye alapján készült).



A Rubinvörös egyedül Németországban több, mint 1 millió példányban kelt el és további 27 ország vásárolta meg a jogokat.

A tartalom: Gwendolyn Shepherd teljesen hétköznapi 16 éves lány - az egyetlen különbség csupán, hogy családjának túl sok titok van a tarsolyában. Bizonyos családtagjai örökítik és örökölnek egy bizonyos időutazó-gént. Mindenki biztos benne, hogy Gwen unokatestvére, Charlotte jelenleg a gén hordozója, ezért minden körülötte forog. Egészen addig, míg Gwen egy nap a múlt századi Londonban nem találja magát. Azon nyomban világossá válik számára, hogy bizony ő az, aki időutazásra született. Minderről Gwen nagyon szívesen lemondana, ahogy Charlotte arrogáns barátjáról, Gideonról is legszívesebben megfeledkezne, csakhogy vele együtt kénytelen az időben nyomozásba kezdeni, hogy feltárja tulajdon családja titkát.

Egy biztos: Gwen bármit megtenne, hogy az ősi rejtélyt megfejtse. Ami azonban elkerüli a figyelmét, az hogy az időutazások során tanácsos lenne a szerelembeesést elkerülni, mert ez roppantul képes megbonyolítani a dolgokat.

Főszereplők:
Gwendolyn - Maria Ehrich
Gideon - Jannis Niewöhner
Charlotte - Laura Berlin
Leslie - Jennifer Lotsi
Lucy - Josefine Preuß
Paul - Florian Bartholomäi
James - Kostja Ullmann
Grace, Gwen édesanyja - Veronica Ferres
Maddy néni - Katharina Thalbach
Falk de Villiers - Uwe Kockisch
Lady Arista - Gerlinde Locker 

Németországi bemutató: 2013. március 14.

Forrás:vorospottyoskonyvek.mindenkilapja.hu

Trailer:










Németországi bemutató: 2013 március 14.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...