2014. január 16., csütörtök

Vámpírnaplók 100. rész képei - 5. évad 11. rész

Cím: 500 Years of Solitude

USA premier: 2014. január 23.

Epizódismertető:

 VISSZATEKINTÉS KATHERINE ÉLETÉNEK KORAI SZAKASZÁBA- 
Ahogy új nehézségekkel kell szembenéznie, Katherine visszaemlékszik arra a traumatikus éjszakára 1490-ben, amikor életet adott a lányának, akit azonnal elvettek tőle. 
Stefan tudatja Elenával, Caroline-nal és Bonnie-val, hogy Katherine állapota rosszabbra fordult, míg Damon, Matt és Jeremy megvitatják Katherine leghírhedtebb pillanatait. 
Nadia egy félelmetes tervvel hozakodik elő, hogy megvédje az édesanyját és Stefan és Elena arra kényszerülnek, hogy segítsenek neki. 
Közben Caroline szörnyen érzi magát, mikor rájön, hogy elfelejtette Elenát beavatni az egyik legutóbbi sokkoló pletykába, aztán engedélyez magának egy kis botrányos viselkedést. 
Végül Elena és Katherine megosztják a kötődés egy váratlan pillanatát.
















10 spoiler a 100. epizódról a Zap2it jóvoltából!

1. Az egész epizód Katherine-ről fog szólni. Miután szívinfarktust kapott, teljesen elgyengült, s már csak egy napja van hátra. Igen, ő egy igazi túlélő, de ez alól már nem bújhat ki.

2. Katherine létezése alatt nagyon sok emléket őrzött meg. És ez tudjátok, mit jelent? Flashback! Egy régi emlék felidézése közben sok új csavar bemutatására számítsatok.

3. Katherine a sorozat összes szereplőjének okozott már sok kellemetlen és fájdalmas pillanatot, így halálának közeledtével nem szomorkodnak, inkább ünneplik azt. Temérdek alkohol kerül majd elfogyasztásra.

4. Mivel sok alkohol lesz jelen, így titkok is kibuknak egyesek száján, s a mód, ahogyan próbálja mindenki felfogni, sokakat meg fog lepni.

5. Caroline botrányos viselkedése tényleg nagyon botrányos lesz. Sőt, az nem kifejezés! Egyesek majd örülnek, míg mások fújolni fognak. A dolgok extrém módon komplikálttá válnak.

6. Ismerős arcok, helyek és dolgok tűnnek majd fel az epizódban. Egyet sem árulhatunk el, kivéve Stefan kedvenc széfjét - tudjátok, az, amelyikben a nyarat töltötte!

7. Az epizód tartalmaz egy olyan jelenetet, melyet nagyon sokszor fogunk visszatekerni, annyira izgalmas, sokkoló és őrült lesz. Komolyan, aggódunk a rajongók miatt! Sokan hiperventillálásra készüljenek fel, erre a komoly mellékhatásra. Sőt, tartunk tőle, hogy a Twitter is össze fog omlani. Elnézést, Internet!

8. Igazából hazudtunk: kettő jelenetnél is az ujjunk a visszatekerő gombot fogja keresni. Ez a második viszont kevésbé sokkoló, de annál inkább szívszorítóbb. Igazi könnyekre számítsatok, elő a zsebkendőkkel!

9. Stefan Katherine-nel és Elenával is csodálatos jeleneteket fog megosztani, így mindkét rajongótábor elégedett lesz majd.

10. A hasonmás prófécia/mitológia vissza fog térni, melynek ismét nagy jelentősége lesz.


Forrás: https://www.facebook.com/vampiredr?fref=ts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...