2014. január 13., hétfő

Becca Fitzpatrik: Finale

Fülszöveg: Nora és Folt azt hitte, immár maguk mögött hagyták a bajokat. Hank nincs többé, a csúf vendettának véget vethetnek. Ám Hank – akaratlanul – után Nora válik a nefilek vezetőjévé, és be kell fejeznie, amit előde elkezdett.
Vagyis el kell pusztítania a bukott angyalokat. El kell pusztítania Foltot.
Nora ezt sosem tenné meg – így hát tervet készítenek Folttal. Elhitetik a világgal, hogy szakítottak, és belülről alakítják át a rendszert. Nora meggyőzi a nefileket, hogy hibát követnek el, ha a bukott angyalok ellen szállnak hadba, Folt pedig megtud mindent a másik oldalról, amit csak képes. Megállítják a háborút, mielőtt egyáltalán elkezdődne.
Azonban még a legalaposabban kidolgozott tervek is sokszor félresiklanak. Norát mindenestől igénybe veszi új szerepe, és az addig sosem tapasztalt hatalom vonzásába esik.


Nem is tudom.... Valamivel többet vártam. Több izgalmat, feszültséget. Olyan összedobottnak tűnt az egész könyv. Nem kötött le. Sok mindent hiányoltam belőle. Tisztára a róka, meg a még egy bőr jutott az eszembe róla. Egy befejező kötetnek nem ilyennek kéne lenni. Persze benne van sok minden, de nincs jól tálalva. Sajnálom. Nekem csalódás volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...