2012. május 17., csütörtök

Stephenie Meyer: Twilight - Alkonyat

FülszövegMersz szeretni? Az életed árán is? Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések-botlások fenyegetik. Hanem Ő. Ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik. Twilight - A földkerekségen mostantól az Alkonyat a szerelem napszaka! Világsiker! Ne állj ellen, az Alkonyat úgyis leszáll! 



Hát... akinek még be kell mutatni az Alkonyatot, az tuti nem ezen a bolygón töltötte az elmúlt pár évet. Mert a nagymamáktól a 3 évesekig (ezt konkrétan bizonyítani is tudom :) ) mindenki tud ezt-azt a témáról. Így kár is róla beszélni. :D




4 megjegyzés:

  1. Imádom Stephenie Meyert, hogy kitalálta a Twilight-világát. Remélem még fog írni hasonló regényeket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nekem is tetszett a regény. Most, hogy megtanult írni :) biztosan fog még más könyveket is írni, bár azt hallottam, hogy vámpírosat már nem nagyon akar. :)

      Törlés
  2. Szerintem nem is lehet még egy ilyen nagyszerű történetet írni, mint az Alkonyat. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...