2014. április 10., csütörtök

Christina Dodd: A sötétség illata

Fülszöveg: Angyali csábítás, démoni szenvedély

Ezer évvel ezelőtt egy brutális harcos járta az orosz sztyeppéket, és veszedelmes üzletet kötött. Cserébe a képességért, hogy átalakulhasson kegyetlen, vérengző fenevaddá, amikor csak kedve tartja. Konsztantin eladta a lelkét – és leszármazottai lelkét – az ördögnek.
Aztán egy nap egy veszélyes prófécia felfedi az igazságot: egy család arra rendeltetett, hogy megküzdjön a sötétséggel – vagy szembenézzen a kárhozattal.
Ann Smith szerelmes főnökébe, Jasha Wilderbe, azonban a férfi elcsábítására irányuló merész terve füstbe megy, amikor szembesül egy erős farkassal, amely a szeme láttára változik át azzá a férfivá, akit imád. Hamarosan rájön, hogy nem menekülhet el a sorsa elől, ugyanis Jasha Konsztantin leszármazottja, és Ann feladata megtörni a férfi lelkét gúzsba kötő átkot.





Könnyed olvasmány. Hamar le lehet darálni. Néhol túl erotikus. Szóval tizennyolcas karika neki.
A történet jól ki lett találva. De azért vannak hiányosságok. Ha fantasy könyvet ír, bonyolult történésekkel, bosszúval stb., akkor kicsit jobban is bele lehetett volna mélyedni a témában. Vannak olyan események, amiket pár oldal alatt ledarál, másokat oldalak szám részletez. 
Ha erotikus jellegű, vagy szerelmi történetnek szánták, akkor kár volt ennyire bonyolítani a farkassá, madárrá stb. váló emberekről, meg szerződéssel az ördöggel. 
Kicsit felborult az egyensúly.
De ennek ellenére jó kis könyv volt. Ha sikerül, elolvasom a folytatását is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...