2014. április 28., hétfő

Richelle Mead: Vámpírakadémia VI. - A végső áldozat

Fülszöveg: Ezúttal maga Rose Hathaway kerül őrizet alá, és nem is akármiért. A vád: a morák királynőjének, Tatjanának meggyilkolása. Az örökmozgó dampyrt azonban apja, az extravagáns öltözködéséről és titokzatos kapcsolatairól ismert és hírhedt Abe Mazur megszökteti a fogdából. Rose így Dmitrijjel nekivág a nagyvilágnak, hogy elrejtőzzön rosszakarói, valamint a királyi udvar testőrei elől. Rose persze nem tűrheti tétlenül, hogy valaki a nyakába varrta a gyilkosságot, és nyomozni kezd az igazi tettes után. Ehhez azonban meg kell találnia a királynő neki írt levelében említett utolsó Dragomir-leszármazottat. Eközben barátnője, Lissa, az Udvar politikai intrikái közepette a királyi trón várományosai között találja magát… 
Kiben bízhatnak, miközben halálos ellenségeik nyújtanak segítséget, és barátaik árulják el őket? Ki fogja meghozni a végső áldozatot a családért, a szerelemért és a túlélésért?
„Csodálatosan megírt, akciódús könyv, tele izgalommal.” 
yareads.com

„A sorozat eddigi legizgalmasabb darabja… Mead történetmesélése minden könyvvel egyre jobb lesz.” 
The Associated Press

„Fantasztikus tempójú regény.” 
examiner.com


Hát végre teljes a sorozatom. Jaj, de jó. Igaz, hogy már többször is olvastam ezt a sorozatot, de megvenni csak apránként sikerült. És most az utolsó kötet is meg van. Ennek örömére újra elolvastam, és még mindig tetszik. Minden megvan benne, amit egy regényben szeretek: akció, kaland, romantika, összeesküvés, sírás-nevetés. 
Csak ajánlani tudom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...