2013. november 9., szombat

The Originals: Interjú Phoebe Tonkin-nal

Interjú Phoebe Tonkin-nal a karakteréről

A Just Jared Jr. készített egy interjút Phoebe-vel a The Originals kapcsán.

Szóval beszéljünk először Elijah-ról és Hayley-ről. Egyértelműen látszik a kémia közöttük…
Úgy gondolom, Hayley-nek most a gyermeke a legfontosabb. Nem hiszem, hogy igazából vágyna egy kapcsolatra bárkivel is. Ugyanakkor, Elijah valahogy úgy bánik Hayley-vel, ahogyan még senki más ez előtt, például tiszteli, gondoskodik róla és védelmezi. Azt hiszem ez lehet a kettejük között lévő vibrálás oka, mert eddig csak olyan emberekkel volt dolga Hayley-nek, akik lekicsinylően és rosszul bántak vele. Tudod, a nevelő szülei kitették. Szóval, nem feltétlenül hiszem, hogy vonzódna Elijah-hoz, de tiszteletet mindenképpen érez iránta, amiért próbálja védeni őt a gyerekkel együtt.

Mint a legtöbb új karakternek a Vámpírnaplók-ban, Hayley-nek is voltak útálói az elején. Úgy érzed, hogy a rajongók mostmár kezdik megkedvelni őt a The Originals-ban?
Határozottan. Úgy gondolom, a Vámpírnaplók-ban nehezebb volt, mert ott amúgy is sok karakter van és nagyon kevés időd marad, hogy mutass valamit a történetedből. De ebben a sorozatban csomó időnk van, hogy ismertessük Hayley történetét, mint egy fontos szereplő, és nem csak egy mellékszereplő, akinek a főszereplőkhöz kapcsolódó történetszálban van egy kis része. Megvan neki a saját múltja, és szerintem ezért kezdik eé megkedvelni őt is az emberek. Végre meg fogjuk őt is ismerni, és ami fontosabb, meg is fogjuk érteni.

Egyetértek. Azt mondod, többet fogunk tudni az ő családi hátteréről? Ez a fő oka annak, amiért New Orleans-be jött.
Igen, ezeket most kezdtük el forgatni, pontosan meg fogjátok tudni, hogy mi történt vele eddig, honnan jött, miért mondtak le róla a valódi szülei és miért tették ki a nevelő szülei. Nagyon érdekes háttértörténete van.

Az interjú teljes egészében elolvasható a PhoebeOnline.com-on!


http://phoebeonline.com/2013/11/08/just-jared-jr-interju/


Forrás: https://www.facebook.com/vampiredr?fref=ts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...