2013. november 20., szerda

Maggie Stiefvater: Forever -Örökké


Fülszöveg: Amikor Sam megismerte Grace-t, ő farkas volt, a Grace pedig ember. Sam végül megtudta, hogyan lehet ember, s furcsa, távolságtartó szerelmük a közös élet heves közelségévé változott.
most...
Itt véget is érhetne a történetük. De Grace nem maradhat ember. Ezúttal ő a farkas. És Mercy Falls farkasait egy végzetes, különös vadászat fenyegeti.
örökké...
Sam bármit megtenne Grace-ért. De képes-e egyetlen fiú és egy szerelem megváltoztatni az ellenséges, veszett világot? A múlt, a jelen és a jövő összeomlani készül egyetlen pillanatban - élet és halál pillanatában. A búcsú vagy az öröklét pillanatában.


Hát, hát, hát... nem is tudom, mit mondjak. 
Sajnos nekem nem igazán tetszett ez a befejező kötet. Mint azt már írtam a 2. résznél, nem olvastam sajnos az első kötetet. Több helyen azt írták, hogy az első rész igazán jó volt. Talán, ha sikerül elolvasom azt is, hátha tényleg olyan jó.
De ha őszinte akarok lenni a 2. 3. rész alapján.... ezt alaposan elszúrta az író.
Most akár meg is kövezhettek, de tényleg így van.
Pedig a történet jó. A szereplőkben lenne fantázia. De mintha egy elkapkodott, összecsapott könyvről lenne szó. Nincs eleje, se vége. Az akciós rész -az áttelepítés- is lehetett volna jobban kidolgozott. Hiányérzetem volt a könyvvel kapcsolatban.
A vége, meg úgy szar, ahogy van. Nincs befejezve, sok a fennmaradó kérdés.
Fogadok, hogy lesz még neki folytatása. De azt már biztosan nem fogom elolvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...