2013. november 28., csütörtök

Dracula 1. évad sorozatismertető

1. rész.
A nemrégiben Angliába érkező Alexander Grayson egy bőkezű estélyt rendez otthonában. Az este folyamán megakad a tekintete Minán, egy fiatal hölgyön, aki úgy néz ki, mint halott egykori kedvese. Mina jelenlegi párja, Harker aggódik amiatt, hogy nem képes biztosítani Mina számára az életet, amit a lány megérdemelne. 

Fotók: http://kedvenceim77.blogspot.hu/2013/10/dracula-sorozat-1-evad.html


2. rész:

Grayson még Lady Jayne-t is a szeretőjévé teszi, hogy megpróbálja kideríteni, milyen kapcsolatok fűzik Jayne-t a Sárkány rendjéhez. Grayson segít Minának szembenézni egy fontos kihívással az orvosi iskolában. Van Helsing folytatja küldetését, hogy kifejlesszen egy vakcinát, melynek segítségével Grayson ellen tud állni a napsugárzásnak. Harker alkut köt az ördöggel, jelen esetben Graysonnal, ennek azonban váratlan következményei vannak.

Fotók: http://kedvenceim77.blogspot.hu/2013/11/dracula-2-resz.html

3. rész:

Grayson próbálja kideríteni, hogy Lady Jayne a Sárkány rendjének vámpírvadásza e avagy sem. Lucy abszinttal, románccal és egy bohém londoni túrával próbálja gyógyítani Mina összetört szívét. Grayson fondorlatai Lord Laurent életét követelik és ezzel egy új erőteljes ellenséget szerez magának. 

Fotók: http://kedvenceim77.blogspot.hu/2013/11/dracula-3-resz-kepek.html

4. rész:
Grayson könyörtelenül próbálja kompromittálni Lady Jayne-t azáltal, hogy elnyeri a szívét. Lucy lelkes tervei Mina és Harker eljegyzési partijára egy törött szívet rejtenek. Grayson váratlanul találkozik egy régi baráttal, ez azonban egyre nagyobb komplikációt okoz Grayson és Van Helsing terveiben. Van Helsing áttörést ér el erőfeszítéseinek köszönhetően, hogy Grayson meghódíthassa a napfényt, ami azonban egy váratlan balszerencsébe torkollik. 

Fotók: http://kedvenceim77.blogspot.hu/2013/11/dracula-4-resz-kepek.html

5. rész.

November 29.


Harker rájön, hogy Shaw generális nem az a hősies alak, akinek mutatja magát a közszférának. Van Helsing első kísérlete a napfény-szérummal szörnyű kudarcba fullad egy vámpír tesztalannyal. Lord Davenport ügynökei elrabolják és megkínozzák Renfieldet. Harker és Mina eljegyzési partija egy árulást rejt magában és kínosra fordul, mikor egyetlen tánc Mina és Grayson között felfedi igaz érzelmeiket.


Fotók:






6. rész:

December 6.

Browning elhatározza, hogy végre felfedi Grayson kilétét, miszerint ő az a mester vámpír, aki London utcáin lopakodik, méghozzá egy olyan bizottsági gyűléssel, amely a szabad ég alatt, fényes nappal lenne. Grayson és Van Helsing az utolsó alkotóelemet keresik, hogy tökéletesíthessék a drót nélküli villanyáram technológiát, hogy a nagyközönségnek is sikeresen bemutathassák. Ezalatt Mina és Harker beteljesítik a szerelmüket – nem tudva, hogy Lord Davenport el akarja pusztítani azt, amit a legjobban szeret Grayson… Minát.



Fotók:






Ez a kép vajon hol készülhetett???? :):):)


7. rész:

Grayson hosszú várakozás után végre bemutathatja a új áram generátorát a lelkes londoni közönségnek, azonban a Rend a demonstráció meghiúsítását tervezi.





8. rész:

Miután meghiúsul a publikus demonstrációjuk, Grayson és Van Helsing komolyan összeszólalkozik. Ez Van Helsinget arra sarkallja, hogy mielőbb bosszút álljon Mr. Browningon és családján. Harker rájön, hogy Grayson csak rászedte, így megtiltja Minának, hogy találkozzanak. Ennek az új információnak a birtokában Mina úgy dönt, hogy a tanulmányaira fog fókuszálni, mikor Lord Davenport emberei megtámadják. Amint megtudja Harker, hogy Davenport a felelős a támadás megszervezésében, gyilkossággal felel. Ezalatt Lady Jane megtudja, hogy a legendás Drakula visszatért Londonba.





9. rész:

Miután Mina felépül a sérüléséből, Harker csatlakozik a Sárkány Rendjéhez, Grayson pedig háborúba megy ellenük. Minden szál kezd összefutni. Browning kétségbeesetten kutat a gyermekei után, Lady Jane felkészül a végső vámpírvadászatra és Lucy bevallja Minának az árulását, ami a barátságuk végéhez vezet és szörnyű visszahatással lesz rájuk. A mindenféle káosszal körülvéve Grayson úgy dönt, hogy a szíve mélyéről jövő vallomást tesz Minának.




10. rész:

Grayson technológiájának publikus demonstrációja katasztrofális következményekkel halad tovább. Lucy belép az előhalottak soraiba, Van Helsing ördögi bosszút tervel ki Browning ellen, és Lady Jane a vadászaival együtt megpróbálja eltörölni London összes vámpírját egy szembesítéssel és halálra menő harccal Grayson ellen. Mina végre rájön Grayson megszállott szerelmének titkára.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...