2013. május 4., szombat

Graceling - A garabonc: film

Újabb könyvet filmesítenek meg. Ezúttal Kristin Cashore A garabonc-on a sor. A magam részéről nagyon örülök neki.


Forrás: www.filmnews.hu

Az indiai székhelyű Reliance Entertainment szerezte meg Kristin Cashore díjnyertes bestseller fantasy trilógiájának megfilmesítési jogait, amelynek első kötete a Graceling címet viseli. A Kintop Pictures is részt vesz a munkálatokban.
Piers Ashworth brit író veti majd papírra a forgatókönyvet. A Graceling egy trilógia első kötete, amely számos díjat bezsebelt már korábban.
A történetben a sebezhető, de mégis erős Katsát ismerhetjük meg, aki egy gyönyörű fiatal nő, és egy olyan világban él, ahol egyes emberek különleges és rettegett képességekkel, úgynevezett Keggyel születnek.Katsa egy olyan Kegyet kapott, amit ő maga is megvet: a gyilkolás Kegyét. A király unokahúgaként ő kénytelen elvégezni minden piszkos munkát, neki kell megbüntetnie és megkínoznia azokat, akik szembeszegülnek nagybátyjával. Katsának meg kell ismernie a Kegye igazi természetét, és rá kell jönnie, hogyan használhatja jóra.

A cikk azért egy kis korrigálásra szorul. Katsa nem "Kegyet" kapott, hanem Garabonciája van. Minden Garaboncia más és más. Katsáé a gyilkolás, ez igaz. De akkor se Kegy. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...