2016. január 2., szombat

Kresley Cole: Poison Princess – Méreghercegnő -Az Arkánum Krónikák 1.

Fülszöveg: A tizenhat éves Evangeline „Evie” Greene irigylésre méltó életet él – mígnem rémisztő hallucinációi támadnak. Amikor egy apokaliptikus esemény megtizedeli louisianai szülővárosának lakosságát, megölve mindenkit, akit szeret, Evie rájön, hogy a hallucinációk voltaképpen a jövőre vonatkozó látomások voltak – amelyek továbbra sem szűntek meg. Az életéért küzdő és válaszok után kutató lány kénytelen segítséget kérni a lápvidék rossz oldalán élő osztálytársától, Jack Deveaux-tól. De egyedül egyikre sem képes.
A meglehetősen hosszú bűnlajstrommal rendelkező Jack, a maga komisz vigyorával és kirívó viselkedésével, nem olyan fiú, akivel Evie barátkozni szokott. Bár egyszer már gúnyt űzött Evie-ból és mindabból, amit képvisel, Jack most mégis vállalja, hogy megvédi a lányt. Evie tudja, hogy nem bízhat feltétel nélkül a fiúban, de vajon képes lesz neki ellenállni, ha egyszer letörli a képéről azt a komisz vigyort? 
Kiben bízhat Evie?


Egészen jól sikerült első kötet. Annyira, hogy várom a folytatást. A fülszöveg korrekt. Tényleg az a lényege. Valós leírást kapunk arról, hogy mi lenne, ha..., mit csinálnánk, ha...
Az eleje annyira horrorba hajló, hogy azt hittem el sem fogom olvasni. De szerencsére tovább olvastam. 
Jól van megírva. Lendületes, izgalmas. De valahogy hiányérzetem maradt a végére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...