2016. január 2., szombat

James Patterson: Maximum Ride sorozat


Hat felejthetetlen kölyök – család és otthon nélkül – az életéért fut. Maximum Ride és a legjobb barátai egy kísérlet eredményei: repülésre tervezték őket. De ezzel még nem ér véget csodálatos képességeik listája. Most megléptek, és tudniuk kell, ki hozta létre őket, ki vadászik rájuk, és miért tervezték úgy őket, hogy az emberek felett álljanak. 
 Mentsetek ki ebből a rémálomból, mielőtt késő lenne! 
Agyar, Iggy, Böki, Gázos, Angyal és Maximum Ride: hat elképesztő kölyök, szabadok, mint a madarak, és úgy is repkednek… amíg Maxre és csapatára rá nem talál egy FBI-ügynök, és nem kényszeríti őket, hogy nézzenek szembe a legrosszabb rémálmukkal. Talán már ki is találtad: az Iskolával. Azzal a szörnyű hellyel, ahol mindent megtanítottak nekik, csak azt nem, hogyan maradjanak életben, amikor folyamatosan gyilkosok elől kell menekülniük…







Max és a csapat – Agyar, Iggy, Böki, Gázos és Angyal – nagy dolgokra hivatottak. Megfélemlíthetetlenek. Megszelídíthetetlenek. Elválaszthatatlanok. De a hat szárnyas hőst most újfajta ellenség üldözi (vagy inkább vadászik rájuk), ami nem csak szörnyen ijesztő, de ijesztően tökéletes is. És eljön az elkerülhetetlen: elkapják őket. De azért közben remekül szórakoznak!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...