2015. február 23., hétfő

Lauren Kate: Rapture - Boldogság


Fülszöveg: A MÚLT ÚJRAÍRHATÓ… 
DE MILYEN ÁRON? 
A vaksötét égbolton szárnysuhogás hallik… 
Luce és Daniel ideje, akárcsak a homokórán gyorsan pergő kvarcszemek, vészesen fogy. Ahhoz, hogy meghiúsíthassák Lucifer a múlt eltörlésére irányuló tervét, időben meg kell találniuk az angyalok földre érkezésének pontos helyét. 
Sötét erők üldözik őket, ám Daniel maga sem tudja, képes-e tovább folytatni… örökre együtt tud-e élni azzal, hogy Luce-t újra meg újra elveszíti. Közösen kellene felvenniük a harcot a rájuk váró epikus küzdelemben, amelynek végén csak élettelen testek és… angyalpor marad, miközben hatalmas áldozatok hozatnak, és szívek törnek darabokra. 
Luce ekkor eszmél rá az elkerülhetetlenre: megérti, hogy a sors nem is Danielnek, hanem valaki másnak rendelte! A fejükre hozott átok mindig is csupán Luce-ról szólt… róla és a rég elhagyott szerelméről. És voltaképp csak az számít, hogy most milyen döntést hoz. 
Ki nyeri vajon végül a Luce-ért folyó csatározást? 
A Rapture – Boldogság a FALLEN SOROZAT káprázatos befejezése. A menny nem várhat tovább.




Nagyon érdekes volt az idei karácsonyom, mert csupa olyan könyvet kaptam, ami befejező kötet. :) A Rapture is ezek között volt. Alig győztem olvasni az ünnepek alatt és után, meg behozni a lemaradásaimat. És persze felvenni a régi fonalakat egy-egy könyv esetében, amiknek minimum egy éve olvastam az előző kötetét.

Nagyon vártam már a Fallen befejező részét, hogy végre kiderüljön, hogy mi lesz a főhősökkel.
Luce és Daniel, meg az egész banda a bukás helyszínét keresi, hogy megakadályozzák Lucifert a múlt eltörlésében. Kalandok során át, Luce egyre több mindent tud meg előző életeiről.

Mondjuk egy kicsit fárasztó a nagy láv, meg minden, és teljesen kiszámatható a történet. Ami egy kis színt visz a storiba az Lucifer. De komolyan. A tipikusan önérzetében sértett férfi mintapéldánya. 
És az örök igazság, hogy keresd a nőt!
A Passionhoz képest azért jobb lett ez a könyv. A Passion katasztrófa volt.

Legjobb rész:
A vége! De komolyan. És nem azért, mert vége lett a sorozatnak, hanem azért mert a záró részt tényleg jól oldotta meg az írónő. Az nagyon jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...