2014. október 9., csütörtök

Daniel Silva: A Moszad ügynöke és az olgarcha


Fülszöveg: Gabriel Allon, az izraeli szuperkém legyőzte a világ legveszélyesebb emberét, az orosz oligarchát, Ivan Harkovot. De elkövetett egy hibát: életben hagyta…
Mikor Grigorij Bulganov orosz dezertőr, aki egykor megmentette Gabriel életét, nyomtalanul eltűnik, a Moszad első számú ügynöke újra akcióba lép.
A szálak a véreskezű orosz oligarchához és fegyverkereskedőhöz, Ivan Harkovhoz vezetnek. A Moszad ügynöke válogatott emberekből álló csapatával Anglián, Amerikán, Olaszországon, Genfen és Zürichen át próbálja felderíteni Bulganov hollétét, hogy végül egy dermesztően hideg orosz nyírfaerdőben küzdjön meg a leghátborzongatóbb ellenséggel, akivel valaha dolga volt. Gabrielnek mindeközben még azzal is szembe kell néznie, hogy elveszítheti, aki a legkedvesebb számára.
A Moszad ügynöke és az oligarcha egy forró szerelem, a bátorság, a barátság és a bosszú története, rengeteg akcióval és feszültséggel.
Daniel Silva, napjaink talán legnépszerűbb thrillerszerzője, feledhetetlen karaktert alkotott a világhírű restaurátor, melankolikusan szexi férfi és szuperkém Gabriel Allon személyében.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...