2014. március 27., csütörtök

Amanda Quick: Titkok könyve




Fülszöveg: Szép, okos, önfejű, ami a szívén, az a száján. Az ilyen társalkodónőtől mindenki szabadulni akar, nem csoda hát, hogy Emma Greysonnak hat hónap alatt háromszor kellett állást váltania. Ráadásul hiába a pápaszem és a kopottas öltözék, az előkelő urak minduntalan tolakodó udvarlásukkal zaklatják. Emma Lady Ames vidéki kastélyában is üldözője elől menekül, amikor a rejtekhelyéül szolgáló szekrényben váratlan társasága akad. Edison Stokes egy lopott könyv után kutat, a nyomok pedig a Lady birtokára vezetnek. Ha a férfi szimata nem csal, a kastély úrnője épp Greyson kisasszonyon akarja kipróbálni a titokzatos könyvben szereplő elixír receptjét.

Edison maga mellé fogadja segítőtársul a lányt, hogy megvédelmezze őt, és szemmel tartsa a tolvajt. Ám miközben egyre közelebb kerülnek az ősi könyv rejtelmeinek felfedéséhez, egy hidegvérű gyilkos szedi áldozatait körülöttük, és mindkettőjük élete veszélybe kerül...



Be kell, hogy valljam: csak azért kezdtem el olvasni ezt a könyvet, mert nem volt más amit olvasni tudtam volna. Tisztára kifogytam a könyvekből. 
Szóval, adva van egy múlt századi környezet, egy társalkodó nő és egy gyilkosság, amit több másik követ majd. 
Alapjában véve ez egy krimi, amit szerelmi történet köré épített fel az írónő.
Olvastam már tőle könyvet és meglepő módon tetszett. Ahogy ez a könyv is elnyerte a tetszésemet. Amit nem olyan könnyű megtenni, mert elég válogatós vagyok. Szóval tetszett.
Ez a könyv nem egy agyzsibbasztó, nem kell agyongondolni, de nem is a gagyi kategóriába tartozik. Pont megfelelő.
Egy utazásra, lassan a strandra is - ha ilyen marad az idő- bátran tudom ajánlani.
Könnyed délutáni olvasnivaló. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...