2014. február 18., kedd

Böszörményi Gyula: 3...2...1... - Rémálom könyvek 3.


Fülszöveg: A 9… 8… 7…-tel valami elkezdődött, valami felébredt, s aki mert, az szembenézett vele. 
A 6… 5… 4…-el Lilith sorsa – amit az olvasók szavazatai határoztak meg – a teljes magány lett. Miután elveszítette a szüleit és a legjobb barátait, démonvadásszá vált, s az ő kezébe került a Város jövője. 
Most pedig elérkezett a végső visszaszámlálás utolsó néhány pillanata. Ebben a kötetben Lilith története ismét csak úgy folytatódik, ahogy azt az olvasók akarták. A Város teljhatalmú ura a Fenevad, aki démonlégiói élén uralkodik, rabszolgasorba taszítva az embereket. Csupán néhány kisebb grufti osztag tart még ki, őrizve és csendben terjesztve a Tudást arról, hogy van még remény. 
Legalábbis, míg áruló nem férkőzik közéjük! 
S mikor eljön az igazság pillanata, kiderül, hogy a gruftik, darkok és gótok, kiknek éjfekete szeme valóban látja a köztünk élő démonokat, képesek lesznek-e kitartani, vagy maguk is a Sötétség hatalmába kerülnek. Óra kattan, mutatója rezzen: az éj legsötétebb órája jött el.




Több helyen olvastam, hogy a 3. kötet sokaknak nem tetszett igazán. Nem tom, nekem bejött. Valahogy így lett kerek az egész történet. Az tény és való, hogy eléggé kell figyelni, mert különben össze lehet kavarodni a történetben.
Ezért én tényleg csak a serdülő korosztálytól ajánlom. Minimum a 16 év. De a felnőtteknek is jó szorakozást nyújthat, főleg, ha nyitottak a fantasy-ra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...