2012. december 3., hétfő

Lauren Kate: Passion


Lauren Kate: Passion - Végzet
Fülszöveg: Mielőtt Luce a Sword & Crossban Daniellel találkozik, mielőtt megküzdenek a halhatatlanokkal, már sok életet leéltek. Ha a mindenre elszánt Luce meg akarja törni a szerelmüket sújtó átkot, fel kell keresnie múltbéli megtestesüléseit, hogy teljességgel megértse a sorsát. Minden század, minden élet más-más fogódzót rejt számára.
Daniel követi Luce-t a századokon át, míg a lánynak esélye nem lesz átírni a történelmet.
Hány halált bír el az igaz szerelem?
Képes-e Daniel és Luce jövőjük megváltoztatása érdekében feloldani a múlt rejtélyét?

Tetszett, mert: vártam már a történet folytatását. Tetszett, mert egy-két újabb adalékkal szolgált Daniel és Luce életeiről, és a miértektől. 

Nem tetszett, mert: hát igen. Valójában nem tetszett. Nem igazán. Nem akarom senkinek elvenni a kedvét a könyvtől, de nem lett igazán nagy szám. Elsősorban azért, mert igencsak látszik, hogy az írás, a folytatások írása, jó pénzkereseti lehetőség. A nyúzzunk le még egy bőrt egy történetről esete. A regény tulajdonképpen Luce régi életeinek végigkísérése a kezdetekig. Közben persze ez-az ki is derül. Szóval olyan, mintha kifogyott volna az írónő az ötletekből és most sok kis novellát fűzött volna egy csokorba. Egy jó nagy csokorba. Ez nem lehetett olyan nehéz, mert sok a biztos pont: 2 szerelmes akik nem lehetnek egymáséi, valami fura kor, és a vég, hogy a lány minden esetben meghal. Szóval nem egy nagy eresztés.
De aki megvette, elolvasta az előző köteteket, az el vogja olvasni most is. És várni fogja a következőt. Mert persze lesz következő.... éljen a pénz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...