2012. szeptember 19., szerda

Becca Fitzpatrick: Crescendo


Becca Fitzpatrick - Crescendo

Mivel az első részt nagyon lehúztam nem a negatívummal kezdek.
Szóval a főhős (Nora) éli a középiskolások átlag életét egy paisval, aki -naná- hogy nem ember, hanem szárnyait visszakapott angyal és egy jó fej, belevaló barátnővel. (nekem az egyik kedvencem, mert igazán jó a dumája, tényleg belevaló, a barátnőért minden típus és ráadásul nem szupermodell alkat, sőt. Ami őt nem igazán zavarja. Vége valami ami nem egyen a többi hasonló könyvvel.)
A trilógiákra oly jellemző módon a Csitt, csitt második kötete is a mély melankóliára épít, ami az első rész boldog befejezése után következik. Mert ugye, ha boldogan élnek... stb. stb. akkor minek folytatás. Tehát itt is történik valami, pontosabban több dolog is ami megzavarja Nora lelki nyugalmát. 
Az elején úgy voltam vele, hogy hát jó ez is egy egyen story, aztán szépen adagolva kezdődött a valódi bonyodalom. Azért tetszett a történet felépítése, mert nem tudhattad, hogy ki a hunyó. Vagy esetleg többen akarnak ártani Norának? Úgy hogy a végére szépen felépült a történet, bár néhol még mindig uncsi volt egy kicsit.
Viszont olvastam hogy hamarosan jön a harmadik kötet. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...