2015. február 23., hétfő

Cassandra Clare - Sarah Rees Brennan: Vámpírok, pogácsák, és Edmund Herondale - Bane Krónikák 3.

Fülszöveg: Amikor a halhatatlan boszorkánymester, Magnus Bane részt vesz az előzetes béketárgyalásokon az árnyvadászok és az alvilágiak között a 19. századi Londonban , két nagyon különböző ember bűvöli el: Camille Belcourt, a vámpír és Edmund Herondale, az ifjú árnyvadász. Vajon azzal, hogy szíveket hódít meg, egyben oldalt is választ?


Sajnos mi felénk elég ritkán lehet találkozni a Bane krónikákkal. gondolom elkapkodták, vagy ilyesmi. De azért ha látok egyet, akkor megveszem. Még csak a 3. könyvnél tartok, de nem adom fel! Előbb utóbb csak meg lesz az összes rész. Jó, tudom, hogy neten is lehet rendelni, de abban mi a pláne :)

Szóval a 3. rész Londonban játszódik, ahol Magnust meghívják az árnyvadászok a béketárgyalásokra. Persze nem olyan egyszerű a helyzet. Közben megismerkedik Edmund Herondale-val, aki persze a későbbi Will apukája lesz. 
Továbbra is az a véleményem, hogy jobb lett volna 1 novelláskötetben kiadni az összes részt. Nem szeretem a pár oldalas könyveket, azt meg még úgy sem, hogy 1000 forint egy rész és alig 60 oldal. Szívás. De gondolom a kövekező húzás az lesz, hogy egybe kiadják majd új borítóval. 
Épljen a biznisz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...